close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Grill kürtőskalács

2020.04.08 16:34
Grill kürtőskalács

Hívd meg a családot egy kis sütögetésre. A hangulat biztos nem lehet rossz így nyáron se, de az év más szakában sem. Nyárra egy jó prosecco vagy egy üveg laza Irsai biztos megteremti a laza nyári délután csilles hangulatát. Persze jó zenével! De tuti, hogy mindenhol meg van a zene felelőse!

Készülj egy meglepetéssel! Készíts Grill kürtőskalácsot!

Érdemes már hétköznap megrendelni és házhozszállítást kérni. Hiszen ebben az esetben valóban lehet élvezni ezt a kényelmi terméket. Ha másnapra rendeled, pontos időpontot is megadhatsz a kiszállításhoz. 6-10-12-es kiszerelésben választhatod.

Ez a termék a nyár csúcs terméke. De akár decemberben is grillezhetsz, hiszen mi sem jobb ugye a téli hidegben, hóban, mint egy forró kürtőskalács!

 

 

Egy nagyon kényelmes terméket készítettünk neked.

Hiszen itt nem neked kell kürtőskalácsot készíteni. Dagasztani, keleszteni, tekergetni. Itt a kész terméket kapod meg. Ami minden elemében eredeti és igazi kürtőskalács. Neked mér csak grillezni kell. Ami azt jelenti, hogy grillezés előtt fél órával kiveszed a fagyasztóból és már sülhetnek is.

Bármilyen otthoni eszközön megsütheted – akár egy fakanálon is – de javasoljuk rendelj hozzá egy szett sütő spirált. Ez pont illeszkedik a kalácsokba és kényelmesen forgathatod a kalácsokat a szén felett. A sütési idő kb. 6 perc! Mindössze 6 perc.

Aranybarna, eredeti kürtőskalácsok a jutalmad. Amivel garantáltan te vagy a kerti sütögetés ünnepelt alakja! Rendelj, légy eredeti és élvezd az elismerő szavakat. A kulináris élmény tökéletes lesz!

A Grill kürtőskalács önmagában is jó választás. De más sütögetni valók mellé is ideális választás. Legyen szó családi összejövetelről, haverokról a Grill kürtőskalács a jó választás.

Szinte egész Budapest területén rendelhető! Házhozszállítás kérhető. Kürtőskalács készítés ennél még nem volt könnyebb! A tökéletes faszenet se feledd tőlünk megrendelni! Igen a Kürtős Legenda faszenével tökéletes a grill élmény.

Tovább a grill kürtőskalácshoz.