close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Rólunk

Kürtős Legenda - kürtőskalács party|snack

 

A kürtőskalács party|snack megálmodói vagyunk.

 

Megálmodtuk, kitaláltuk, megcsináltuk.

Az élet írta az első sorokat. Jó vastagon. Inspirálva, nekiláttunk.

Tudtuk, hogy van egy klasszis termékünk. Sőt ma már jó sok. Tudtuk, hogy nem lehet, hogy az élményt, az ízeket, a hangulatot elfelejtsük. Az eredetiséget, a koncerteket, a roppanó vanília semmihez nem fogható érzését. A tavaszt, a nyarat és megannyi élményt.

Mára elkészültünk. Csomagolással, szolgáltatásokkal, termékekkel. Kiszállítással

Mától rendelhetsz online.

Küldhetsz bárhová, bárkinek. Igazi élményt. Érted? Küldhetsz igazi meglepetést. Kürtőskalács party|snack, oda, ahová akarod. Mi kellhet még?! Tesódnak, édesanyádnak, barátnődnek, munkatársaidnak. Magadnak!

Gondoltunk az ünnepekre. Legyen az szülinap, névnap, húsvét és még számos fajta ünnep. Így most már rendelhetsz előre is! Ezzel biztosítva, hogy tuti különlegeset húzz. Nem kell izgulj, hogy lesz-e meglepi. Hogy időben lesz-e ott a rendelés. Igazi meglepetés és pont, amikorra kéred.

Nagyon sok terméket kínálunk. Különlegességeket. Gondolunk sok olyan dologra, amire más nem. De rendelheted a kedvenceidet menükben is. Kürtőskalács, leves, pohárdesszert. Sőt a variálható 6-os boksz, a kürtőskalács party|snack collection ChimneyLibrari tuti bejön mindenkinek.

Sőt akár a saját kertedben, magad is elkészítheted a vendégeidnek az eredetit: ICE Chimney! Pont úgy, ahogyan szeretitek. Kiválaszthatod hozzá az ízeket is. Nem mellékesen igazi Hargitai bükkfaszenet is, amit szintén nálunk rendelhetsz meg.

Rendelhetsz fesztiválokra, falunapra, céges buliba, céges bekészítésekhez, giga eseményekre. Elérhető a kürtőskalács party|service szolgáltatásunk is, ahol akár több száz vagy több ezer kalácsot is kiszállítunk. Oda, ahová csak megálmodod!

Küldheted Budapesten bárhová. Vidéken is, de azt egyeztesd a diszpécserrel, aki messengeren, telefonon is segít neked.

Természetesen nem csak online tudsz rendelni, a Kürtős Legenda több szaküzlettel is rendelkezik az országban. Keresd a logót Budapesten, Egerben, Siófokon és Veszprémben is.

 

Élményt szállítunk. Szép csomagolásban. Természetesen mindig az eredetit kapod, kizárólag frissen.

Küld vagy rendelj! Kürtőskalács party|snack!

a Kürtős Legendától