close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Válaszd a Vegán kürtőskalácsainkat

2020.10.09 15:56
Válaszd a Vegán kürtőskalácsainkat

A Kürtős Legenda a Vegán kürtőskalácsokat kizárólag növényi alapanyagokból készíti, amelyek biztosítják az eredeti ízharmóniát.

Mi az a Vegán étrend?

Mint köztudott, a Veganizmus az állati eredetű termékek használatának teljes mellőzése, valamint az ehhez kapcsolódó filozófia, amely elutasítja az állatok árucikk státuszát. Ez megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek kiválasztásában is. A Veganizmus kifejezést Donald Watson 1944-ben, Angliában használta először.

Állati terméknek tekinthető minden állatból származó anyag, köztük a hús, a hal és a rák, a tojás, a tejtermékek, a méz, a szőrme, a bőr, a gyapjú és a selyem. Ugyancsak ide sorolhatóak az általánosan használt egyéb, állatoktól származó termékek is, mint pl.: a méhviasz, a csontszén, a csontporcelán, a kármin, a kazein, a kokcsinella, a zselatin, a halenyv, a lanolin, a disznózsír, az állati oltó, a sellak, a faggyú, a tejsavó és a használt sütőzsiradékok. Bizonyos kérdésekben nincs egységes állásfoglalás, egyed társaságok például nem tekintik a vegánok számára megfelelőnek a méz, a selyem és az egyéb rovaroktól származó termékek használatát, míg mások ezt a személyes döntésre bízzák.

A vegánok nem használnak semmiféle állati termékeket ruházkodásra vagy bármi más célra, illetve, ha csak tehetik elkerülik az állatokon tesztelt készítményeket és összetevőket. Visszautasítják a szőrmekabátot, a bőrből készült cipőt, övet, táskát vagy pénztárcát, a gyapjúpulóvert, a selyemsálat, valamint az állatokhoz köthető vakcinákat. A vegánok teljesen elutasítják, hogy az állatokat árucikként kezeljék.

 

Válaszd a Vegán kürtőskalácsainkat

Milyen kürtőskalácsot kínálunk Vegán étrendűeknek?

A Kürtős Legenda figyelembe veszi és tiszteli a Vegán étrendű vendégeit. Éppen ezért, többféle desszertet is kínál, amelyek megfelelnek a Vegán igényeknek. Ezek a Vegán kürtőskalácsok kizárólag növényi alapanyagokból készülnek, mentesek az állatokból származó anyagoktól. Bármelyik, Vegán jelölésű kürtőskalácsunkat nyugodt szívvel fogyaszthatják.

Ugyanakkor fontos számunkra, hogy a tisztán növényi alapanyagok mellett, a Vegán kürtőskalácsok is az eredeti ízharmóniát biztosítsák. Azt az ízt, amitől a kürtőskalácsok oly méltán népszerűek lettek. A finoman omlós Vegán tészta és a karamellizálódott cukor, illetve a Vegán ízesítés együttesen biztosítja az egészséges, mégis ízletes Vegán kürtőskalácsot.

Válassz Te is Vegán kürtőskalácsot! A kínálatunkban a kedvelt málnás, pirított mandulás vagy igazi epres Vegán kürtőskalács mellett olyan ízesítések is megtalálhatók, mint a kókuszos, a möggyes vagy éppen chili&vanília, hogy csak néhányat említsünk.

A Kürtős Legenda Vegán kürtőskalács kínálata tökéletesen alkalmas arra is, hogy meglepj vele valakit. Vidd ajándékba, érkezz Vegán kürtőskaláccsal a házibuliba, vagy csak egyszerűen vidd haza és élvezd reggelire, délutáni vagy esti desszertnek. Családod, barátaid is szeretni fogják.

Nézd meg a Vegán kürtőskalács kínálatunkat!