close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Ötletek és tippek a szuper házibulihoz, kerti partihoz

2020.12.04 00:02
Ötletek és tippek a szuper házibulihoz, kerti partihoz

Az általunk ajánlott kürtőskalács party|snack desszertélmények, amelyeket kimondottan házibulik és kerti partik színesítésére készítünk.

Házibuli és kerti parti beharangozó ötletek, tippek

Minden házibuli alapja a megfelelő beharangozás. Még akkor is, ha családi összejövetelről van szó.

A házibulira, kerti partira a meghívást idejében kezdjük el, és fontos, hogy mindenkitől visszajelzést is kérjünk, hogy meg fog jelenni az eseményen. Érdemes előre kitalálni az összejövetel témáját, apropóját, érdekességét, majd e köré összpontosítani a figyelmet. Így sokkal nagyobb esélyünk van nem csak arra, hogy a meghívottak megjelennek, hanem arra is, hogy jól fogják magukat érezni. Hiszen már előre készülnek ők is a fergeteges házibulira, kerti partira.

Ha csak tehetjük küldjünk ki meghívókat. A legelegánsabb, amikor nyomtatott, névre szóló meghívót kap mindenki. Ezt készíttethetjük nyomdában, de akár saját magunk is kivitelezhetjük, amennyiben van alkalmas felszerelésünk, mondjuk egy színes nyomtató az otthonunkban. Minőségi, akár színes vagy mintás kartonlapot pedig vásárolhatunk szinte bármely papírboltban. Hidd el, megéri!

Ha teheted, érdemes személyesen átadni a nyomtatott meghívókat, a meglepett és elégedett arcok mindent elárulnak. Biztos, hogy ezek után nem fogják kihagyni a partit!

Ha valamilyen oknál fogva nem tudod elkészíteni a nyomtatott verziót, akkor is érdemes személyre szólóan kiküldeni legalább emailben. Itt is lehetsz kreatív, készíthetsz grafikát, mókás videót, fotómontázst, a lényeg az, hogy lenyűgözze a címzetteket.

Egy házibulihoz vagy egy kerti partihoz a meghívó érkezhet a közkedvelt Facebook vagy Messenger oldalain keresztül is, ilyenkor csak arra kell ügyelni, hogy lehetőleg más ne szerezzen róla tudomást, csak az, akit ténylegesen meg szeretnél hívni.

Fontos még, hogy a meghívó önmagába nem elég, hogy biztosan eljöjjenek a házibulidba. Érdemes legalább egy emlékeztetőt, de akár többet is küldeni, hogy már csak X nap van az eseményig. A házigazda és a vendégek is jobban fel tudnak készülni így egy nagyszabású kerti partira.

 

 

Házibuli és kerti parti dekoráció ötletek, tippek

Egy jól megszervezett házibuli vagy kerti parti minden esetben több napos, akár hetes előkészületet igényel. Nem szabad az utolsó napokra hagyni mindent, mert Murphy mindig közbeszól :)

Első körben a helyszínt kell tisztázni és reálisan felmérni. Amennyiben túl sok a vendég akár egy beltéri házibulihoz vagy egy kültéri kerti partihoz, érdemes elgondolkodni a helyszín megváltoztatásán. Kiváló helyeket bérelhetünk, ráadásul így sok feladat nem is minket fog terhelni, hanem a bérbeadót.

Amikor megvan a házibuli vagy kerti parti helyszíne, akkor a korábban említett témakörnek megfelelően írjuk össze a dekorációs lehetőségeket. Gondolok itt egy egyszerű szilveszteri házibuli esetén a szerpentinekre vagy a villogó, mozgó fényekre, ha valakinek ilyen igénye van. Ugyancsak érdemes egy kerti parti esetében extra növényeken, virágkosarakon vagy akár pergolák, kerti pavilonok felállításán is elgondolkodni. Persze csak amennyiben a házibuli, illetve a kerti parti témája ezt szükségessé teszi.

Közkedvelt dekorációs kellékek a lufik. Különféle színben, különböző formákra alakítva, összefűzve, szinte minden formában jól néznek ki.

A parti dekorációjakor nem szabad elfelejteni az étkező és egyéb asztalokat, eszközöket sem. A megfelelő asztalterítő, a dizájnosan hajtogatott szalvéta, vagy az asztal közepére állított menükártya mind a parti fényét emelik.

Mint látható minden egyes házibuliban vagy kerti partin rengeteg lehetőségünk van a dekorációra. Nézzünk körbe, legyünk kreatívak, éljünk az adottságokkal és használjuk ki a lehetőségeket.

 

	Ötletek és tippek a szuper házibulihoz, kerti partihoz

Házibuli és kerti parti étel és desszert ötletek, tippek

A házibulik és kerti partik alapja a jó étel és persze ital. Mint már utaltunk rá a fentiekben, a megfelelő választás a parti témájától, a résztvevő emberektől függ. Egészen más jellegű ételek elfogadottak egy munkatársakkal közös kerti partin, mint egy egyetemista házibulin. A legtöbb partin azonban lényeges, hogy az étel kis adagokban is hozzáférhető legyen és akár állva is tudja fogyasztani az ember. Éppen ezért közkedvelt a svédasztalos kiszolgálás, sokan e mellett teszik le voksukat. Egyszerű, kényelmes és választékos.

Akárcsak az általunk ajánlott kürtőskalács party|snack desszertélmények, amelyeket kimondottan házibulik és kerti partik színesítésére készítünk. A megszokott svédasztalos ételek mellett a kürtőskalács party|snack desszertélmény igazi érdekességnek és élménynek tekinthető. Egy megszokott és ismert desszert, teljesen új köntösben. Amely minden tekintetben megfelel a házibulik és a kerti partik elvárásaink: kis méretű, állva is fogyasztható, ráadásul sokféle ízvariációban kérhető.

Házibulit vagy kerti partit szervezel? Rendeld meg most, a kürtőskalács party|snack desszertélményt és frissen szállítjuk az ízletes finomságokat.