close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Szilveszteri desszert házhozszállítás - kürtőskalács party|snack

2020.12.18 21:02
Szilveszteri desszert házhozszállítás - kürtőskalács party|snack

Szilveszter az év egy különleges napja. Ünneplünk a családdal, a barátokkal, esetleg egymagunkban. Jól érezzük magunkat és persze iszunk, eszünk a hangulattól, a helytől és a pillanattól függően. Ilyenkor tökéletes választás a szilveszteri desszert házhozszállítás megrendelése.

Mit csinálsz szilveszterkor?

A szilveszteri ünneplésről is elmondható, hogy sokan, sokféleképpen tudnak ünnepelni. Az emberek ezen a napon keresik egymás társaságát, összejönnek, buliznak, beszélgetnek, táncolnak és várják, hogy beköszöntsön az újév. Van, aki szilveszterkor a házibulit preferálja, van, aki céges rendezvényen vesz részt, míg mások inkább koncertekre vagy gálaműsorra váltanak belépőt. Főleg a fiatalok körében népszerű, hogy utcai sétával, jókedvvel búcsúztatják az óévet.

Bárhol is legyél, az biztos, hogy jól fogod magad érezni, finom ételekkel és italokkal fogsz találkozni. Tudjuk, hiszen ez a mi mottónk is, ezért kínáljuk a különleges szilveszteri kürtőskalács party|snack desszert házhozszállítást, amit szinte bárhova kérhetsz Budapesten és környékén.

 

 

Mivel kínálod a vendégeid, esetleg magad?

A szilveszteri ünneplés alatt a felszolgált, kínált ételek színes forgatagával találkozhatunk. Szendvicsek, hidegtálak, pörkölt vagy éppen székelykáposzta. Bármi is legyen a szilveszteri menü, biztos, hogy desszertre is szükség lesz. Olyan desszertre, ami változatos, mindenki megtalálja a számára megfelelő ízesítést és még jól is néz ki. Ha tényleg erre vágysz, akkor kérd a szilveszteri kürtőskalács party|snack desszert házhozszállítás szolgáltatásunkat, amivel biztosan sikert aratsz.

 

 

Mit ajánlunk mi?

A Kürtős Legenda szilveszteri desszert házhozszállítása kiváló választás. Gondold el a prémium dobozban megérkező, kisméretű és elegáns kinézettel bíró party|snack kürtőskalácsokat, amelyeket változatos ízesítésekkel kérhetsz. Választhatsz málnásat vagy igazi epreset, esetleg oreósat vagy zserbósat, de ha az eredeti ízeket szereted, akkor ott van a vaníliás, a fahéjas vagy éppen a kakaós. Ezekből a szilveszteri desszertekből választhatsz, mi kiszállítjuk frissen, finoman, hogy a szilvesztered tökéletes hangulatban teljen.

A szilveszteri kürtőskalács party|snack desszert házhozszállításnál kérhetsz csak pár desszertet, ha kicsi a társaság, de akár egy egész futballcsapatnak is, ha sokan vagytok. A megadott időpontban és helyre mi házhoz szállítjuk a szilveszteri desszertet.

 

 

Hogyan lehet megrendelni a szilveszteri desszert házhozszállítást?

Szilveszteri desszert házhozszállítás - kürtőskalács party-snackJó döntés! Megrendeléshez tudnod kell a megrendelni kívánt kürtőskalács party|snack darabszámát és az ízesítéseket. Ha esetleg ezt nem tudod, akkor szállított szilveszteri desszertnek rendelhetsz az előre összeállított íz-csomagjainkból - party|snack selection. Ezek különböző ízesítésű kürtőskalács party|snack-ek. Ha te szeretnéd kiválasztani az ízeket, akkor válaszd a party|snack collection kínálatunkat tetszőleges darabszámban.

A szilveszteri desszertek kiválasztása után már csak a helyet és az időpontot kell megadnod, hogy mikor és hova szállítsuk a szilveszteri desszerteket. A pontosítás végett kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy a szilveszteri desszert házhozszállítás részleteit megbeszéljétek.

Ezzel a megrendeléssel, szilveszterkor egy gonddal kevesebb fogja nyomni a vállad, hiszen a desszertekről már gondoskodtál. A finom, friss szilveszteri kürtőskalács party|snack desszerteket a Kürtős Legenda szállítja házhoz.