close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Kürtőskalács házhozszállítás

2021.01.15 10:46
Kürtőskalács házhozszállítás

Ma már szinte bármely étel kérhető házhozszállítással, így természetes, hogy a kürtőskalács sem marad ki ebből.

Milyen kürtőskalácsot szállítunk házhoz?

A Kürtős Legenda bármely, webshopjában bemutatott termékét kérheted házhozszállítással, de alapvetően öt fő kategóriát különböztetünk el a kürtőskalács termék között. Ezekből válogathatsz.

Kürtőskalács party|snack házhozszállítás: Kimondottan privát házibulik, partik és céges összejövetelek kedvelt desszertélménye. Aránylag kis mérete és változatosan kérhető ízvilága teszi alkalmassá a megrendelésre. Ez az a méret, amely általában egy embernek elegendő. Persze rendelhetünk többet is, ha nagyon éhesek vagyunk. A házhozszállítással kérhető kürtőskalács party|snack változatosságot jelent az asztalon, minden korosztály számára.

Kürtőskalács party|original házhozszállítás: Az eredeti, hagyományos megjelenésű és ízvilágú kürtőskalács desszerteket kedvelők részére. A házhoz szállított party|original mérete közel duplája a snack kürtőskalácsoknak. Ennek megfelelően olyan esetben javasoljuk a megrendelését, ha szeretnénk feldarabolni és kisebb falatokban kínálni. Akár más ételekkel, mártogatósokkal együtt történő felszolgálásra.

Kürtőskalács party|lunch házhozszállítás: Igazi kürtőskalács kuriózum házhozszállítással. Alapvetően három ízesítésben, sós, sajtos és sonkás közül választhatunk. Tökéletes választás, amennyiben az éhség csillapítása a fő cél és igényes, finom és friss ételt akarunk házhoz rendelni.

Kürtőskalács party|grill házhozszállítás: Szeretnéd saját magad elkészíteni vendégeidnek? Az ő ízlésük és ízesítési igényeiknek megfelelően? Válaszd a party|grill kürtőskalács házhozszállítást még jóval a parti előtt. Tedd be a fagyasztott kürtőskalácsot a mélyhűtőbe, hogy friss maradjon. A partin pedig süssétek és ízesítsétek kedvetek szerint. A vendégeid biztosan élvezni fogják.

Plus kategória: A Kürtős Legenda honlapján megrendelhetsz mindent, ami a kürtőskalács sütéséhez szükséges. Alapanyagokat és eszközöket is. Így nem csak a kész kürtőskalácsot rendelheted házhozszállítással, de félkész (party|grill) és alapanyag szinten is megrendelheted.

Kürtőskalács házhoz szállítás

Hova tudunk szállítani kürtőskalácsot?

A kurtoslagenda.hu honlapon jelen pillanatban Budapest és környékére tudsz kürtőskalácsot házhoz rendelni. Budapesten a házhozszállítás az alábbi kerületekben elérhető:

Buda: I, II, III, XI, XII, XXII.

Pest: IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XV, XVI, XVII, XIV, XVIII, XIX, XX.

Budapest környékén a következő településekre kérheted a kiszállítást: Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Solymár

A fenti helyek közül bárhova kérheted a kürtőskalács kiszállítást, az alábbi időintervallumokat figyelembevéve.

 

Mikor szállítunk kürtőskalácsot?

A Kürtős Legenda Budapestre és környékére történő kiszállításakor egyaránt az alábbi információkat vedd figyelembe.

Házhozszállítási információk aznapi, illetve azonnali rendelés esetén:

Rendelés leadási határidő I: 10:00 óráig: kiszállítás még aznap 12:30-16:00 óra között.

Rendelés leadási határidő II: 15:00 óráig: kiszállítás még aznap 17:30 -21:00 óra között

Fontos, hogy a kürtőskalács házhozszállítás megrendelése nem csak azonnali teljesítésre, hanem másnapra vagy akár napokkal, hetekkel előre is történhet.

Házhozszállítási információk másnapra vagy előre rendelés esetén:

A 19 óráig leadott rendelést akár másnap kiszállítjuk, de bármilyen jövőbeni dátum és időpont (figyelembe véve a házhozszállítási oldalon feltüntetett információkat) megadható. A szállítást az általad kért idősávban biztosítjuk 1-2 órás intervallum szerint. Ha konkrét időpontra kéred, kérünk a megjegyzés rovatba írd be, vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

A fentiek alapján egyértelmű, hogy a kürtőskalács házhozszállítás szinte bármennyivel előbb, de akár azonnali kiszállítással is elérhető.

 

Hogyan tudod megrendelni a kürtőskalács házhozszállítást?

A Kürtős Legenda honlapján egyszerű és átlátható felületet biztosítunk a megrendelési és a szállítási lehetőségek kiválasztásához. Nálunk ugyanúgy rendelheted meg a desszertélményed, ahogy bármely más webáruházban le tudod adni a megrendelésed.

Sőt! Van egy Snack|Fan Club is, amelyhez csatlakozva további előnyöket élvezhetsz. Csatlakozz most!

Kattints ide, ha szeretnéd megnézni a kínálatot!