close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Desszert otthoni mozizáshoz

2021.02.19 14:44
Desszert otthoni mozizáshoz

Otthoni filmnézés. Összejön a család, kiválasztjátok a legjobb filmet és együtt nézitek. Már csak egy kis nasira van szükség. Rendelj kürtőskalács party|snack desszertet.

Elmondjuk mi az és hogyan rendelhetsz.

A friss kürtőskalács party|snack nasi

Gondold el, hogy ott ültök a családoddal, esetleg a haverokkal és filmet szeretnétek nézni. De a film hosszú, biztos jól jön menet közben egy kis harapnivaló. A pizza már uncsi, válaszd a friss kürtőskalács party|snack nassolnivalót.

A friss kürtőskalács party|snack desszert valójában egy kürtőskalácsból továbbfejlesztett desszertkülönlegesség. Frissen dagasztott tésztából, faszénparázson sütve és tetszőleges ízesítéssel. Kizárólag természetes alapanyagokból, E-szám mentes összetevőkből áll.

Az ízesítés választható, lehet desszert jellegű málnás, zserbós, bountys…, de választhatsz sós snacket is, mint a sonkás, a sajtos vagy tepertős. Válaszd a kedvencedet! Sőt, választhatsz csomagjainkból is, mint a Selection vagy Collection.

Bárhogyan is döntesz, biztosan örülni fogsz neki. A választott snackeket igazi különleges élményt garantálnak az otthoni mozizás során, ráadásul nem meredsz éhesen.

Kürtőskalács party|snack otthoni filmnézéshez

 

Hogyan tudsz rendelni party|snacket az otthoni filmnézéshez?

Fontos tudni, hogy a kürtőskalács party|snack minden esetben frissen készül. Így érdemes előre gondolni az esti filmnézésre, mert friss snack elkészítéséhez és kiszállításához legalább 1-2 óra szükséges.

Ha már tudod, hogy mikor lesz a családi vagy baráti mozizás, válassz a webáruházunkba mindenkinek akár több snacket is. Válassz édeset, gyümölcsöset vagy éppen sósat. Azután csak add meg a filmnézés kezdeti időpontját és helyszínét.

A frissen készített kürtőskalács party|snacket a megadott időpontban házhoz szállítjuk. Így számotokra nem marad más, csak élvezni a jó filmet és a fergeteges, különleges snack desszertet. Igazi maradandó élmény lesz.