close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Kürtős Legenda Blog - tippek

Nőnapi meglepetés desszert

2021.02.26 14:54
Nőnapi meglepetés desszert

Közeleg, mindjárt itt van a nyakunkon nőnap. Virág, bon-bon vagy egyéb kedvesség jár a hölgyeknek, megköszönve azt a sok jóságot, amit férfiként kapunk tőlük. Megérdemlik a kényeztetést, és íme a mi ajánlatunk férfitársainknak.

Különleges desszert, egy igazi ajándék nőnapra

A Kürtős Legenda által készített kürtőskalács party|snack válogatások igazi különlegességek. Valódi csemegék, amiket mindenki képes értékelni. Ez a nőnapi desszert nem egy előre csomagolt, boltban gyorsan megvásárolt valami. Ennek stílusa van, ezt előre kell megrendelni. Minden esetben frissen készítjük és a megadott időpontban szállítjuk. Igazi meglepetés lehet. És még finom is.

Válasz egy igazi ajándékot nőnapra, kérd a snack méretet, ha igazán cukiságot szeretnél. Különféle ízesítésekben kérheted: málnás, epres, oreós, zserbós, flódnis…, válaszd párod kedvencét.

Válaszd nőnapra a Selection csomagot, ha Te is szeretnél csipegetni belőle. A Kürtőskalács Selection snack csomagban három, előre kiválasztott ízesítés található. Válogass kedvedre, a Selection csomagokat is frissen készítjük és gyorsan szállítjuk, hogy a lehető legfinomabb desszertélményt biztosítsuk.

Több hölgy egyidejű köszöntésére is van javaslatunk, pl. munkahelyen. A Kürtős Legenda Collection 6, 9 vagy 12 db-os kiszerelésben rendelhető. És miden egyes snack esetében választható az ízesítés. Válogass a kókuszos, a csokipettyes, a zizis vagy a többi hihetetlenül finom ízesítés között. Kizárólag frissen, finom készítjük pontosan akkor, amikor kéred.

Kürtőskalács snack desszert nőnapra

 

Miből készül a nőnapi desszert?

A nőnapra ajánlott kürtőskalács party|snack kizárólag természetes alapanyagokból készül és minden alapanyag E-szám mentes. Első körben egy frissen dagasztott kürtőskalács tésztát készítünk. Ebből tekerjük fel a kürtőskalácsra emlékeztető kürtőt, melyet faszénparázson sütünk, frissen, közvetlenül szállítás előtt. A választott ízesítést a még forró sülttésztára szórjuk, így garantálva a maximális ízélményt.

A finom és friss nőnapi desszert esztétikus csomagolásban, az általad megadott időpontban kerül kiszállításra. Garantált a meglepetés.

 

 

Hogyan tudsz nőnapi meglepetést küldeni?

A meglepetéshez nincs is szükség másra, mint lehetőleg minél előbb megrendelni a nőnapi meglepetés desszertet. Ehhez a kürtőskalács webáruházban ki kell választanod a nőnapra szánt meglepetést. A legkedveltebbek a Selection csomagok. Ebben három különféle ízélményt adhatsz ajándékba. Persze választhatod a Selection csomagok egyikét vagy bármely snack desszertet is. Ne felejtsd el megadni az ízesítést.

A snackek kiválasztása után még meg kell adnod, hogy mikor és pontosan hova kézbesítsük a nőnapi ajándékot. A megadott időpontban friss, finom desszertélménnyel köszöntheted kedvesed, párod, édesanyád, lányod, kolléganőd vagy életed más hölgytagját. Garantáljuk a meglepetés erejét.